Firefox PHP

Module: Forum Subscriptions

Posted by Joe Curia 
Re: Module: Forum Subscriptions
May 18, 2010 06:01PM
It looks like HostPapa does support cron jobs. You can add a cron job by clicking on the "Cron jobs" icon in the Advanced row of their cPanel. See the first post of this module or the Readme file for some tips on the format of the cron job. I also posted some tips here: [www.phorum.org]

Actually, after rereading your log post, it doesn't look like your server is accepting the email, sorry for missing that. However, the module does look like it created the email properly. After some searching through the HostPapa support pages, I think this may be an issue with the header line breaking code. Please try unzipping and uploading this forum_subscriptions_after_post.php file into the forum_subscriptions folder (overwriting the current file). If it sends the emails properly, please let me know.


Joe Curia (aka Azumandias)
Modules: l0Admin Mass Email00000000l000000Automatic Time Zones000ll.l00000Enhanced Custom Profiles0.00Google Calendar0000l.l000000Post Previews
000000000Admin Security Suite000000000000Check Modules for Upgrades0000External Authentication000000Group Auto-Email00000.00000Private Message Alerts
000000000Attachment Download Counter0000Custom Attachment Icons000ll.ll00Favorite Forums000000.00000Highlighted Search Terms0000Self-Delete Posts Option
000000000Attachment Watermarks0l00000000Custom Language Database00l.l.0Forum Lockdown00000.00000Ignore Forums0000000000000Threaded Tree View
000000000Automatic Message Pruning00.llll.00Easy Color Scheme Manager0l.l00Forum Subscriptions0000lll000Moderated User Group
Templates:lGeneric Integration000000000 0000Simple Rounded000000 00000000Tabbed Emerald
Re: Module: Forum Subscriptions
May 19, 2010 11:07AM
I tried replacing the forum_subscriptions_after_post.php file, but still no emails getting through. I haven't tried the cron job yet. Below is the event log for a post I tried after updating the file:

==========================
Log level: Debug
Date: 05/18/2010
Time: 11:14PM
Source: forum_subscriptions
Category: Module
Message: Email accepted by sending server:


User info: User ID = 2, username = Jen, User IP address = 94.193.19.251


==========================
Log level: Debug
Date: 05/18/2010
Time: 11:14PM
Source: forum_subscriptions
Category: Module
Message: Email message:

This is a multi-part message in MIME format.

--fsub_bndp_24
Content-Type: text/plai... (see event details for the full message)

User info: User ID = 2, username = Jen, User IP address = 94.193.19.251
Additional details:
Message:

Email message:

This is a multi-part message in MIME format.

--fsub_bndp_24
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
Content-Transfer-Encoding: 8bit

Author: Jen

Subject:
Testing the system

Message:
TEsting

View the full thread:
[www.soterianetwork.org.uk]
--fsub_bndp_24--




==========================
Log level: Debug
Date: 05/18/2010
Time: 11:14PM
Source: forum_subscriptions
Category: Module
Message: Headers:

From: Soteria Bradford Forum <nick@soterianetwork.org.uk>
Message-ID: <12742244931>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/mixed;
boundary="fsub_bndp_24"


User info: User ID = 2, username = Jen, User IP address = 94.193.19.251


==========================
Log level: Debug
Date: 05/18/2010
Time: 11:14PM
Source: forum_subscriptions
Category: Module
Message: Boundary:

fsub_bndp_24
User info: User ID = 2, username = Jen, User IP address = 94.193.19.251


==========================
Log level: Debug
Date: 05/18/2010
Time: 11:14PM
Source: forum_subscriptions
Category: Module
Message: First user:

1 = Nick(nick@soterianetwork.org.uk)
User info: User ID = 2, username = Jen, User IP address = 94.193.19.251


==========================
Log level: Debug
Date: 05/18/2010
Time: 11:14PM
Source: forum_subscriptions
Category: Module
Message: User_id's for mailing:

Array
(
[1] => 1
[18] => 18
)

User info: User ID = 2, username = Jen, User IP address = 94.193.19.251


==========================
Log level: Info
Date: 05/18/2010
Time: 11:14PM
Source: post
Category: Application
Message: Message "Testing the system" posted by "Jen".
User info: User ID = 2, username = Jen, User IP address = 94.193.19.251
Related message: Forum = Financial Matters, Message ID = 24, URL = [www.soterianetwork.org.uk]


==========================
Re: Module: Forum Subscriptions
June 17, 2010 12:03PM
Hi Joe

Any further ideas on how to get forum subscriptions working with HostPapa?

My forum is up and running and this is a crucial feature for its smooth operation!

Thanks

Nick
Re: Module: Forum Subscriptions
August 04, 2010 01:23AM
Joe,
I think that I have your module setup correctly, but I am not seeing any debug messages in the log file.
Aug 3 18:20:01 boxster crond[30236]: (root) CMD (cd /home/ppbb/public_html/phorum/ && /usr/local/lsws/fcgi-bin/php ./script.php --scheduled)
Aug 3 18:21:01 boxster crond[30287]: (root) CMD (cd /home/ppbb/public_html/phorum/ && /usr/local/lsws/fcgi-bin/php ./script.php --scheduled)
Aug 3 18:22:01 boxster crond[30336]: (root) CMD (cd /home/ppbb/public_html/phorum/ && /usr/local/lsws/fcgi-bin/php ./script.php --scheduled)

I don't see any errors when run from the command line.
any places for me to look?
Thanks
Rob
Joe, it looks like the hooks didn't take...
August 05, 2010 05:34AM
nothing is being written to the database tables, which could also explain why there is no logging going on? Any ideas?
Re: Joe, it looks like the hooks didn't take...
August 05, 2010 11:28AM
Module enabled?


Thomas Seifert
Phorum Development Team / Mysnip-Solutions.de
Custom Phorum and general software development
worry-free Phorum Hosting
Re: Module: Forum Subscriptions
August 05, 2010 09:13PM
Thanks Thomas.
I did have the module enabled. I cycled the litespeed server and finally got some digests from last night. and just the web server not the entire box. I am going to make some tests posts on a forum that has immediate mailing selected and see if I get another batch tonight from the others.
Thanks for getting back,
Rob
Re: Module: Forum Subscriptions
August 05, 2010 09:22PM
update: so after restarting the server, I got the daily updates. I have made several posts under a test user in the folder tagged as immediate email.
1) doesn't appear to be sending email
2) nothing is going into the tables
3) nothing being logged in the event log since the daily was run.
Re: Module: Forum Subscriptions
August 06, 2010 12:34AM
Hello from Italy
I'm trying this module, but I have a small problem.

When creating the daily report generates the following incorrect url:
http :// www.domain.ext/forum/read.php?0, 472.472 # msg-472
----------------------------------------------------- ^

The correct URL is:
http :// www.domain.ext/forum/read.php?3, 472.472 # msg-472

Ideas on how to solve the problem?

Thank you!
This is odd. this repeats hundreds of times...
August 06, 2010 03:52PM
with only the Microtime being different? is this normal?
08/06/2010 8:48:32 am forum_subscriptions Module Finished mail queue for message_id 1574103. Microtime: 0.03852300 1281102512


Ok, now it has come back with an error.

08/06/2010 8:51:01 am forum_subscriptions Module Forum Subscriptions mail queue for message_id 1574103 has dumped a PHP error 1 time(s) and will be processed again in 5 minutes. details
User info:

Anonymous user
User IP address =

08/06/2010 8:48:32 am forum_subscriptions Module Finished mail queue for message_id 1574103. Microtime: 0.03852300 1281102512 details
08/06/2010 8:48:31 am forum_subscriptions Module Starting mail queue for message_id 1574103. Microtime: 0.99286500 1281102511 details
08/06/2010 8:48:31 am forum_subscriptions Module Finished mail queue for message_id 1574103. Microtime: 0.98647500 1281102511 details
08/06/2010 8:48:31 am forum_subscriptions Module Starting mail queue for message_id 1574103. Microtime: 0.94259300 1281102511 details
08/06/2010 8:48:31 am forum_subscriptions Module Finished mail queue for message_id 1574103. Microtime: 0.93553900 1281102511 details
08/06/2010 8:48:31 am forum_subscriptions Module Starting mail queue for message_id 1574103. Microtime: 0.88302800 1281102511 details
08/06/2010 8:48:31 am forum_subscriptions Module Finished mail queue for message_id 1574103. Microtime: 0.87534400 1281102511 details
08/06/2010 8:48:31 am forum_subscriptions Module Starting mail queue for message_id 1574103. Microtime: 0.82363100 1281102511 details

----- followed by ----

08/06/2010 8:54:01 am forum_subscriptions Module No current mail queue, waiting to retry one or more queues with errors. details
08/06/2010 8:53:02 am forum_subscriptions Module No current mail queue, waiting to retry one or more queues with errors. details
08/06/2010 8:52:01 am forum_subscriptions Module No current mail queue, waiting to retry one or more queues with errors. details
08/06/2010 8:51:01 am forum_subscriptions Module No current mail queue, waiting to retry one or more queues with errors. details
User info:

Anonymous user
User IP address =



Edited 2 time(s). Last edit at 08/06/2010 03:58PM by Rob Granger.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login