Firefox PHP

Module: Admin Mass Email

Posted by Joe Curia 
Re: Module: Admin Mass Email v5.2.1.06 - Support for Phorum v5.2.11 and beyond
October 20, 2009 01:23AM
Quote
Maurice Makaay
This means that you are not running the latest and greatest version of Phorum. Upgrade your Phorum for maximum pleasure.

Mmm... can't update phorum now. Will be in December. Is there a way to install the old module? Do you have it? :)

Thanks.

C
Re: Module: Admin Mass Email
October 20, 2009 01:51AM
Chris, right after Maurice posted his comment, I posted a fix :) Actually, I simply patched v5.1.06 so you can redownload/install that version and you will be good to go.


Joe Curia (aka Azumandias)
Modules: l0Admin Mass Email00000000l000000Automatic Time Zones000ll.l00000Enhanced Custom Profiles0.00Google Calendar0000l.l000000Post Previews
000000000Admin Security Suite000000000000Check Modules for Upgrades0000External Authentication000000Group Auto-Email00000.00000Private Message Alerts
000000000Attachment Download Counter0000Custom Attachment Icons000ll.ll00Favorite Forums000000.00000Highlighted Search Terms0000Self-Delete Posts Option
000000000Attachment Watermarks0l00000000Custom Language Database00l.l.0Forum Lockdown00000.00000Ignore Forums0000000000000Threaded Tree View
000000000Automatic Message Pruning00.llll.00Easy Color Scheme Manager0l.l00Forum Subscriptions0000lll000Moderated User Group
Templates:lGeneric Integration000000000 0000Simple Rounded000000 00000000Tabbed Emerald
Re: Module: Admin Mass Email
October 20, 2009 06:11AM
Wow Joe,

I'm really sorry... didn't read your answer. Thanks!

C
Re: Module: Admin Mass Email
November 03, 2009 03:17PM
Hi,

Question... is there a limit of mails to send? I just can send 350 mails instead of 500.

Thanks!

Christian
Re: Module: Admin Mass Email
November 03, 2009 03:39PM
Other problem I'm having since the first time I installed this mod is that.. I can't send mails just to active members. I always have to send to everyone... but actually the main idea is just send mails to active phorum users right?

If I select condition "active" and send the email, immediately the success message appears. But is so fast that is obvious, no message has been send.

What could happen? Is there another way to just send active users? Can I make a group of them?

Thanks!

C
Re: Module: Admin Mass Email
November 03, 2009 03:48PM
Quote
Chris Brown
Is there another way to just send active users?

I'll be watching for the answer to this, as the other day I had my first request from a member to be "deleted" from the forums, and so I simply made them "Active = No" in the Admin Edit Users area.

- Bob
Re: Module: Admin Mass Email
November 03, 2009 03:49PM
@Robert: how is that related to this module?
For us here in germany we really have to delete the users (and their posts if they request that).


Thomas Seifert
Phorum Development Team / Mysnip-Solutions.de
Custom Phorum and general software development
worry-free Phorum Hosting
Re: Module: Admin Mass Email
November 03, 2009 03:57PM
Quote
Chris Brown
Question... is there a limit of mails to send? I just can send 350 mails instead of 500.

There should be no limit. Are your receiving an error when you try to send 500 emails? Is the module stopping on the page that says 350 of 500 messages sent?

Quote

Other problem I'm having since the first time I installed this mod is that.. I can't send mails just to active members. I always have to send to everyone... but actually the main idea is just send mails to active phorum users right?

If I select condition "active" and send the email, immediately the success message appears. But is so fast that is obvious, no message has been send.

What exactly are you setting as the condition? It should be "active" = 1 (as shown in this screenshot).

This works for me. If this doesn't work for you, please enable the debugging settings and the Event Logging module. You should be able to see which emails would have been sent as well as the conditional code and the list of recipient ids.


Joe Curia (aka Azumandias)
Modules: l0Admin Mass Email00000000l000000Automatic Time Zones000ll.l00000Enhanced Custom Profiles0.00Google Calendar0000l.l000000Post Previews
000000000Admin Security Suite000000000000Check Modules for Upgrades0000External Authentication000000Group Auto-Email00000.00000Private Message Alerts
000000000Attachment Download Counter0000Custom Attachment Icons000ll.ll00Favorite Forums000000.00000Highlighted Search Terms0000Self-Delete Posts Option
000000000Attachment Watermarks0l00000000Custom Language Database00l.l.0Forum Lockdown00000.00000Ignore Forums0000000000000Threaded Tree View
000000000Automatic Message Pruning00.llll.00Easy Color Scheme Manager0l.l00Forum Subscriptions0000lll000Moderated User Group
Templates:lGeneric Integration000000000 0000Simple Rounded000000 00000000Tabbed Emerald



Re: Module: Admin Mass Email
November 03, 2009 04:13PM
Quote
Thomas Seifert
@Robert: how is that related to this module?
For us here in germany we really have to delete the users (and their posts if they request that).

I won't remove posts as it would make the discussions difficult to follow for other readers. My members know this. At their request, I'll abbreviate one of their initials and tag them as a former member (i.e. "Thomas S. {former member}"). I imagine it could be a painstakingly long process to find all their posts and delete them anyhow.

There is a module here called "Delete Myself" that simply makes them inactive (I assume) so that they could be reactivated by the Admin if they want to come back at a later time.

Here is how it relates to this module. I send a newsletter out to all my members using the Admin Mass Email module. But now for the first time I need to send it out conditionally to active users only. The module appears to have a function for this, which Chris Brown above is claiming does not work,



I haven't given any thought to this, and in the above screen cap I was hoping to see that I could write "true" or something in that last field, but it wants a date instead.

So I'll be watching the answer to Chris' question with eagerness :-)

- Bob
Re: Module: Admin Mass Email
November 03, 2009 04:15PM
Quote
Joe Curia
What exactly are you setting as the condition? It should be "active" = 1 (as shown in this screenshot).

Now that's what I was waiting to see.

Thanks Joe!

- Bob
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login