Firefox PHP

Module: Embed Images

Posted by Maurice Makaay 
Re: Module: Embed Images
April 12, 2013 03:34PM
I recently moved my Phorum to a new server and it seems I am having troubles getting this module/addon to function properly. I already have an open discussion about the issue here: [www.phorum.org]


Robert Angle
Phorum lover, nothing more.
Ruminations
pat
Re: Module: Embed Images
July 06, 2013 07:40PM
Hi,

this module will not work in combination with the Feedback Questionaires Module

[www.phorum.org]

Anybody an Idea to solve this conflict?



Edited 1 time(s). Last edit at 07/07/2013 06:46PM by pat.
Re: Module: Embed Images
September 02, 2013 03:41AM
I am having the exact same problem after upgrading MySQL to a newer version because the version we were on EOL is this Dec 31th

After the upgrade, all the images in post stopped working

Here the log in events logger

Message:

PHP error: <h1>Modscript Error</h1>No addon hook enabled for module "embed_images"

PHP error generated at /home/garyk/public_html/addon.php:125

Back trace:

Function trigger_error called at
{path to Phorum}/addon.php:125



Any idea how to fix this?

Thank you

Bill
Re: Module: Embed Images
September 02, 2013 07:52AM
That message tells that the module is not enabled. Try to resave the modules screen with its state being enabled.


Thomas Seifert
Phorum Development Team / Mysnip-Solutions.de
Custom Phorum and general software development
worry-free Phorum Hosting
Re: Module: Embed Images
September 02, 2013 08:09AM
Quote
Thomas Seifert
That message tells that the module is not enabled. Try to resave the modules screen with its state being enabled.

I resave it and no images. It not only just images in post. Also it avatar images that not loading anymore. I just check my other 4 phorums on same server and all of the images are not showing up anymore.

So I am thinking it have to do something with loading of image from disk that where the issues may be because I am using storage file on disk module.

Bill
Re: Module: Embed Images
September 02, 2013 03:48PM
My broken images are stored in the database.

[www.phorum.org]
Re: Module: Embed Images
June 20, 2014 04:21AM
Small code problem in Embed_Images' settings.php:

the check in Debugging Problems -> Download Test looks for the <html> tag (as a text string) after trying to download the main google.com page. Google uses lots of different versions of that tag depending on it's changeable daily look and feel, for instance, today it looks like this:

<html itemscope="" itemtype="[schema.org]; lang="en">

so I get a "Not OK" message. It might be better to look for the closing </html> tag, or even better the word "google" ? Just a suggestion.

The reason I was looking so deep in the Embed_Image.php and it's settings.php scripts was that I couldn't get images to show in the phorum.

After 3 days of digging I found that if Enable Debugging in this module is set to YES, then you'll always get the broken image box and no thumbs will be saved to a cache directory, even if everything was working fine.

None of these are in any way complaints - just posting what I found, and how I got it working for my particular phorum.

dale



Edited 2 time(s). Last edit at 06/22/2014 03:58AM by dmcbeath.
TTV
Re: Module: Embed Images
October 02, 2014 03:49PM
Hi there great module...

How can i hide the href caption that is below the picture...... It displays the filename etc...

I am using Slimbox.

Thanks,

TTV
Re: Module: Embed Images
September 16, 2015 01:42PM
2015-09-16 v1.1.4 Oliver Riesen <oliver@riesen.org>

    - Fixed various undefined index warnings.


Using Phorum since 7/2000: forum.langzeittest.de (actual version 5.2.23)
Modules "Made in Germany" for version 5.2: Author_as_Sender, CarCost, Close_Topic, Conceal_Message_Timestamp,
Format_Email, Index_Structure, Mailing_List, Pervasive_Forum, Spritmonitor, Terms_of_Service and German_Language_Files_Package.
Re: Module: Embed Images TEST
May 20, 2016 05:41AM
Have been having big problems with inline image display, which used to work on my boards. This is a test.


Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login