Firefox PHP

Module: Embed Images

Posted by Maurice Makaay 
Re: Module: Embed Images
October 24, 2016 04:30AM
Because you can upload a new file and it works properly, the storage code and the embed image code is working.

The previous instance of this problem with similar symptoms turned out to be a time zone issue.
Re: All uploaded images broken after the upgrade

I would suggest you read the comments in the store files on disk code, and the change log, since I am running out of suggestions.

From store_files_on_disk.php

// Old path format:
// active TZ based, YYYY/MMDD/HH/<file_id>
// This path is based on strftime(), which is timezone dependent.
// We switched to gmstrftime() to get rid of this dependency, because
// changing the server timezone resulted in changed (thus broken)
// file paths.
Re: Module: Embed Images
October 24, 2016 02:21PM

I'm doing test. In one discussion, there is a broken image. I control the path calculated by "store files on disk " module with the timestamp of my image, and it looks ok : path calculated exist, and it's the good one, with the good format (AAAA/MMDD/HH/<file_id>)...

Edited 1 time(s). Last edit at 10/24/2016 02:23PM by nnx.
Re: Module: Embed Images
October 27, 2016 12:01PM

take care when you are doing your tests! I had a similar problem with broken images and I lost a lot of time to recognize that I had to empty the browser cache for each new test...


Using Phorum since 7/2000: (actual version 5.2.23)
Modules "Made in Germany" for version 5.2: Author_as_Sender, CarCost, Close_Topic, Conceal_Message_Timestamp,
Format_Email, Index_Structure, Mailing_List, Pervasive_Forum, Spritmonitor, Terms_of_Service and German_Language_Files_Package.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login