Firefox PHP

Module: User Avatar

Posted by Maurice Makaay 
Re: Module: User Avatar
January 30, 2009 05:23PM
Can you specify what "don't work" means? Is everything not working or just displaying of avatars or the control center bit?

I have tested the User Avatar module against the latest 5.2 sources and for me the avatars are working in every respect. Therefore, more specific info is needed and probably some testing from your side as well, to pinpoint your issue.


Maurice Makaay
Phorum Development Team
my blog linkedin profile secret sauce
Re: Module: User Avatar
January 30, 2009 05:43PM
Humble apologies, Maurice - please feel free to wipe your feet on my neck.

Everything's ok, I'd had a report that Avatars didn't work, checked it out on a local PC and there they weren't, so I made sure the settings were correct in the Control Centre.

It's been a long day, and it didn't help when I've just realised that I need to check Select, and not, errm, Delete, Avatar...
Re: Module: User Avatar
January 30, 2009 08:10PM
LOL, I think the public display of your end-of-week-boo-boo embarrassment is enough punishment. And by wiping my feet in your neck, I'd probably break at least two of my own bones. Therefore: option rejected politely.


Maurice Makaay
Phorum Development Team
my blog linkedin profile secret sauce
Re: Module: User Avatar
February 25, 2009 02:43PM
Hi! I have ran into little problem with the User Avatar module. I have newest version of it, version 5.2.8 of the Phorum and PHP version 4.4.9. Avatar worked few weeks ago but they have since dissappeared from the forum (the url to avatar is lost, it seems) Nearly all members had avatar so you can imagine they want them back. Kids these days..

Anyway, while trying to see what is going on I went to the Avatar panel of profile page where I got following error:
Fatal error: Cannot unset string offsets in /home/lamlorg/public_html/palikkatakomo/forum/mods/user_avatar/cc_panel.php on line 203
The line mentioned in the is this:
Language: PHP
unset($PHORUM["user"]["mod_user_avatar"]["users_avatars"]);
I did a quick Google-kungfu trip and found this page which seem to say that it is error in PHP setting. Before resolving to that, I would like to check if it is error in the Phorum or module itself.
Re: Module: User Avatar
February 25, 2009 03:16PM
Sounds like the custom profile field "mod_user_avatar" was changed to disable HTML for it. Go to admin -> custom profiles. Edit the mod_user_avatar custom field. Make sure that "Disable HTML" is not enabled for the field.


Maurice Makaay
Phorum Development Team
my blog linkedin profile secret sauce
Re: Module: User Avatar
February 25, 2009 03:50PM
That did the trick. Thanks Maurice!
Re: Module: User Avatar
February 25, 2009 09:39PM
Quote
TheQ
That did the trick. Thanks Maurice!

Because you have not added it yet. =) Join the fun.

Brian - Cowboy Ninja Coder - Personal Blog - Twitter
Re: Module: User Avatar
March 25, 2009 03:48PM
Hello Maurice,

This is probably a stupid question, but how can the added code (as per your readme file) be an additional cell in a table when there's no corresponding changes to the table rows?

<td style="padding-right:10px">
{IF MESSAGES->user_avatar}
<img src="{MESSAGES->user_avatar}" alt="avatar"
{IF MESSAGES->user_avatar_w}
style="width:{MESSAGES->user_avatar_w}px;
height:{MESSAGES->user_avatar_h}px"
{/IF} />
{/IF}
</td>

Surely other rows need colspan="x" added too?

TIA
Re: Module: User Avatar
April 23, 2009 01:06AM
Just a suggestion: setting an expires header (perhaps as an option) would help browsers cache the avatar images. This could be a help for busy servers.
Re: Module: User Avatar
June 16, 2009 07:45PM
Okay I got everything working but even though I am using this code:

{IF MESSAGES->mod_user_avatar}
        <img src="{MESSAGES->mod_user_avatar}" alt="Member Avatar" style="float: left;margin-right: 5px; style="width:{MESSAGES->user_avatar_w} 100 px; height:{MESSAGES->user_avatar_h} 100 px" />
    {/IF}

I still can't get the avatars to be 100 x 100 pixels. They show up huge.
On our forum I want people to be able to upload any image and it will always show up as 100 x 100 pixels on the forum. Is that possible?



Edited 2 time(s). Last edit at 06/16/2009 08:06PM by Carrie.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login