Firefox PHP

Help please!

Posted by Askanewyorker 
Help please!
February 17, 2018 06:22PM
hello, I’ve been using phorum for some time now. It is getting more messed up as time goes on. When replying to posts you get 404 page breaks. We have upgraded and still the issue persists.
Any suggestions?? Www.askanewyorker.com/phorum is where it currently resides.
Re: Help please!
February 17, 2018 06:22PM
There are also other stylistic issues and icons that don’t work etc
Re: Help please!
February 17, 2018 08:20PM
First thing I see there:
Fatal error: Call to undefined function get_sidebar() in /home2/kennedy/public_html/phorum/cache/tpl-AANY-footer-221168a1e41e9940057e5853aec8718f.php-stage2 on line 5
in the footer.
And thats not a phorum function, something you probably added and is missing now.


Thomas Seifert
Phorum Development Team / Mysnip-Solutions.de
Custom Phorum and general software development
worry-free Phorum Hosting
Re: Help please!
February 17, 2018 08:25PM
Thanks, I checked via FTP and that file does exist on the server.

It shows as:
<?php if(!defined("PHORUM")) return; ?>
<?php $PHORUM['LOOPSTACK'] = array() ?>
</div>
</div>
<?php get_sidebar(); ?>
</div>
<?php get_footer(); ?>


I never touched any of that. Do you have any suggestions as to how I can resolve this? Another issue is that we get 404 page break errors when trying to reply back to posts on our message board. Any help is greatly appreciated.



Edited 1 time(s). Last edit at 02/19/2018 02:47PM by Askanewyorker.
Re: Help please!
February 19, 2018 02:51PM
UPDATE!

I was able to get the fatal error to go away.

The line 5 in the file had "./" and was referring to one directory back, so removing the "." did the trick.

Can you please tell me how to get the phorum to appear back with my website like it was previously a week or so ago? Also, any suggestions as to repairing the 404 breaks?

Thanks!
Re: Help please!
February 19, 2018 02:53PM
you can go here to see the phorum:
[www.askanewyorker.com]

Click any of the messages and you will see that it now does NOTHING.

Again, any support here would be very greatly appreciated!

Thanks
Re: Help please!
February 21, 2018 12:46PM
Any help here is greatly appreciated. Anyone?
Re: Help please!
February 22, 2018 09:02PM
It was never about the file existing but in footer.tpl you added calls to get_sidebar and get_footer which must be functions from your own site.
somehow these don't exist anymore - which must have been a change from yourself.


Thomas Seifert
Phorum Development Team / Mysnip-Solutions.de
Custom Phorum and general software development
worry-free Phorum Hosting
Re: Help please!
February 23, 2018 12:07AM
So what do you advise I should I do to restore this?
Re: Help please!
February 24, 2018 03:47PM
I'm sorry but you should know what you changed or removed.
I guess it was some php file which was included somewhere.
or you might have had some automatic prepend file or similar.
I don't know the setup of your website itself, so I don't know where you would find these 2 functions.


Thomas Seifert
Phorum Development Team / Mysnip-Solutions.de
Custom Phorum and general software development
worry-free Phorum Hosting
Re: Help please!
February 24, 2018 05:10PM
How much would you charge me to
Fix it?
Re: Help please!
March 18, 2018 01:31PM
Hi Thomas,

We are still having issues with our phorum. We would be will to compensate you in return for your time to help us make the repairs. Can you please help us with this?

Thanks,
Eric
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login