Firefox PHP

Nasze opinie o serwerach.

Posted by Szymon Stańczyk 
Nasze opinie o serwerach.
December 17, 2006 03:00PM
Ciekawi mnie na jakich serwerach umieszczacie swoje fora?

Ja w chwili obecnej takowego nie posiadam , jednak polecam firme netlook.pl
Odradzam natomiast boo.pl
Re: Nasze opinie o serwerach.
December 29, 2006 03:26PM
Czesc. No ja na komercyjnym platnym serwerze alpha.pl.
Pozdr. I.

Pozdrawiam. Irek.
Zapraszam na [www.sklepgorski.pl]
Strona domowa Sierściuchów: [www.siersciuchy.pl]
January 05, 2007 08:04AM
Ja na swoim komercyjnym hoscie, na superhost.pl Nie ma problemów. Inne chodzą m.in. na az.pl (jak im się bazy nie wywalają, to miodzio, drobne kłopoty z polską datą) oraz na moim serwerze w pracy (jakaś fedora z jakimś apachem, nawet nie pamiętam) też bez problemu, szczególnie, że jest tam jakaś dziwaczna wersja SQL o ile się nie mylę, to Max.

___
Polskie Centrum WebKomiksu
January 05, 2007 03:42PM
teraz korzystam z netarteria.pl - po porstu luksus za śmieszną cene.
January 05, 2007 04:29PM
godai
Ja na swoim komercyjnym hoscie, na superhost.pl Nie ma problemów.

Ty naprawdę nie masz problemów na superhoście ? ja miałem dwa podejścia do nich ale dwa razy nie działało jak należy, najpierw wybitnie nie działał filtr antyspamowy a teraz wyraźnie serwer ma czkawki, jak klientowi przeniosłem serwis gdzieś indziej to się spytał co zrobiłem, że wszystko nagle zaczęło bezproblemowo chodzić. I kiedyś jak rejestrowałem u nich domenę .de to przez tydzień się woziłem bo okazało się ze niemcy mają wymagania odnośnie konkretenych wielkości czasów w DNS-ach ale nikt tego nie powiedział przy rejestracji.

--
Tomasz Regdos :: www.regdos.com
April 13, 2007 10:15AM
Wiesz co, nie, nie mam. Filtr antyspamowy beznadziejny, ale ja i tak mam thunderbirda, więc prawie nie zauważam.

Dostawał czkwaki, faktycznie, nawet masywnie swego czasu, ale teraz jest 1-2 przycinki w tygodniu, na dosłownie kilka minut, więc z lenistwa już mi się nie chce o tym nawet myśleć.

Co do domen, to nie wiem, ja tylko globalne i jedna jedyna .pl...

___
Polskie Centrum WebKomiksu
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login