Firefox PHP

Najbardziej DOS-owa skórka.

Posted by Szymon Stańczyk 
Najbardziej DOS-owa skórka.
May 29, 2006 05:41AM
Witam
Ponieważ moje zdolności graficzne i wyczucie piękna są marne, muszę korzystać z gotowych skórek czy jak ktoś woli templates . Jaka skórka Waszym zdaniem najbardziej oddaje atmosferę systemu DOS ?

Edited 1 time(s). Last edit at 05/29/2006 05:42AM by Szymek.
Re: Najbardziej DOS-owa skórka.
May 30, 2006 04:03AM
A ja wolę gwoli ścisłości nazywać to szablon. Od słowa spolszczonego słowa "templatki" mnie ciarki przechodzą.

A co do DOS-owego szablonu to nie widziałem takiego, zresztą mało szablonów jest do phorum. Jest szansa, że dla wersji 5.2 będzie wiecej bo jest tworzona pełna dokumentacja pisania szablonów, a podstawowy szablon w developerskiej wersji 5.2 przybiera już całkiem ładną formę.

--
Tomasz Regdos :: www.regdos.com
January 24, 2008 05:49AM
A propo skórek to jak je robić ? specjalnym programem czy też bawić się edytorem tekstowym ?
January 27, 2008 04:43AM
re5pect
A propo skórek to jak je robić ? specjalnym programem czy też bawić się edytorem tekstowym ?
[www.phorum.org]

--
Tomasz Regdos :: www.regdos.com
January 27, 2008 07:12AM
Ok , dzięki za linka ale gdbym znał na tyle angielski nie zadawał bym tutaj pytań, więc sorry ale nie przyda mi się to ...
tak na marginesie dziwne rzczy mi sie dzieją gdy tworze swoją skórkę ale o tym napisze w nowym temacie tylko musze to jeszcze przemyśleć i sensownie napisać żeby można było mnie zrozumieć . pozdrawiam
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login