Firefox PHP

complete: martha 0.2 (5.1 ready)

Posted by dissurion 
Re: complete: martha 0.2 (5.1 ready)
March 27, 2006 05:00AM
Excellent template 'cept i have a problem with emoticons not displaying. This is a fresh install of Martha (with settings) and clean install of latest phorum. Populates the message ok just can't seem em on the left of the add message bit. Any thoughts plse
Re: complete: martha 0.2 (5.1 ready)
March 27, 2006 11:56AM
Can we take a look at your installation or can you pm it to me?

................................
[www.dissurion.com]
cal
Re: complete: martha 0.2 (5.1 ready)
April 18, 2006 07:04PM
I cant see the Emoticons either with fresh Martha (with settings) installation + latest phorum. :(
cal
Re: complete: martha 0.2 (5.1 ready)
April 18, 2006 10:25PM
Oh, and by the way. My phorum isnt displayed correctly at all in Explorer.

Have a look at [85.194.56.17] if you want. Login guest/guest

The fonts arent displayed correctly. Im using a fresh phorum 5.1.10 installation + a fresh Martha with settings installation now.

Why doesnt it work?



Edited 2 time(s). Last edit at 04/19/2006 04:22PM by cal.
Re: complete: martha 0.2 (5.1 ready)
April 18, 2006 10:30PM
Can't see the forum (phorum error). Please post back (so I get notified) when I can take a look at it.

................................
[www.dissurion.com]
cal
Re: complete: martha 0.2 (5.1 ready)
April 19, 2006 04:21PM
Its up and running now. But it seems to work fine in Explorer for Windows. Just the OSX-version that screw things up.

Thanks anyway!
Re: complete: martha 0.2 (5.1 ready)
April 19, 2006 10:49PM
Sorry I can't check in Explorer for OSX. Also, it's an older version of IE.

................................
[www.dissurion.com]
Re: complete: martha 0.2 (5.1 ready)
April 30, 2006 05:45PM
I wont to add HTML formating text (bb-code-bar-script) in default theme like in your theme. I try to modify my posting_messageform.tpl. I see buttons but when I click on it nothing happens.

Where is stored class btnbbcode. Maybe I dont have it.

Please help me!
Thanx
Re: complete: martha 0.2 (5.1 ready)
April 30, 2006 11:36PM
You'll need the javascript file. Then take what is in the posting template and copy it to the default theme. But I believe there was a problem with some id or class named body that necessitated a change to make it work.

................................
[www.dissurion.com]
Re: complete: martha 0.2 (5.1 ready)
May 01, 2006 12:13PM
I put your editor.js and I change my css.tpl for images.
I modify only posting_messageform.tpl. Must I modify posting.tpl too.

I attach my posting_messageform.tpl. Please look at him and maybe you can see where is error.
Attachments:
open | download - posting_messageform.tpl (6.8 KB)
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login