Firefox PHP

Corrupted new 5.1.7 phorum after dirty instalation

Posted by paw 
paw
Corrupted new 5.1.7 phorum after dirty instalation
January 27, 2006 07:51PM
Hi,
I try to test 5.1.7RC on my local PC. I dump DB contain from my ordinary web phorum and deploy this into local mysql. Then I instal 5.0.9 and check that most of functionalities work pretty good.

I have installed 5.1.7RC version recently. I simply rewrite files in the same folder as 5.0.9 was situated and some problems appear. I can use admin possibilities without problems. I can read messages but some warnings are displayed. Main problem is I am not able to create topic or answer topics - no form is visible.

This is warnings when open section folder:

Warning: Unhandled page type. in D:\users\paw\internet\www\phorum\op\common.php on line 570

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:\users\paw\internet\www\phorum\op\common.php:570) in D:\users\paw\internet\www\phorum\op\cache\tpl-default-header-toplevel_stage2-a3732de16b212b40bc68dc072b21099f.php on line 3

In all cases this warning are displayed:

Warning: Unhandled page type. in D:\users\paw\internet\www\phorum\op\common.php on line 570

Can somebody reccomend me what can I do? Thank you.



Edited 1 time(s). Last edit at 01/27/2006 07:52PM by paw.
Re: Corrupted new 5.1.7 phorum after dirty instalation
January 28, 2006 12:19AM
There is a module or two that are causing this. Do you have any modules installed? If so, what are they?

Brian - Cowboy Ninja Coder - Personal Blog - Twitter
paw
Re: Corrupted new 5.1.7 phorum after dirty instalation
January 28, 2006 03:23AM
Brian, good tip - I played with modules switch on / off and warnings has been dissapeared when I switched off Poll mod.
So no warning but unfortunatelly also no form for creating topics or answer message :-)
I have not switch on any module and behaviour is the same as in my first message only no warnings are displayed. What can I try next? Change template or delete cache?
Re: Corrupted new 5.1.7 phorum after dirty instalation
January 28, 2006 07:39AM
why did you do this "dirty install" and not just a plain install using the old database for doing an upgrade?

do you have "reply form on separate page" set in admin -> general settings
maybe?


Thomas Seifert
paw
Re: Corrupted new 5.1.7 phorum after dirty instalation
January 28, 2006 10:28AM
Hi Thomas,
reason is pretty clear - I want to have local copy of my live phorum with all messages and I thought this is easiest way how to do it :-)
Your tip did not help me but I have found problem - something wron is in my template - when I change to default form is appeared.
Thanks for help and patience.
Re: Corrupted new 5.1.7 phorum after dirty instalation
January 28, 2006 10:43AM
yes, you can't use the phorum-5.0.x-template with 5.1.x.
as all the messages are in the database a fresh install just using the old database would be a sane way.


Thomas Seifert
paw
Re: Corrupted new 5.1.7 phorum after dirty instalation
January 29, 2006 12:15PM
Ah so :-) I suggest to include notice about uncompability between 5.0 and 5.1 phorum template into install.txt. It could prevent trouble similar like in my case.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login