Firefox PHP

Language: Czech

Posted by paranid 
All files from this thread

File Name File Size   Posted by Date  
czech.zip 11.2 KB open | download paranid 11/08/2008 Read message
czech.php 36.8 KB open | download paranid 11/25/2008 Read message
Language: Czech
January 14, 2008 01:38PM
Pozdraveni,
cestina pro Phorum 5.2.6, kodovani UTF-8.

Hi,
czech language file, charset UTF-8.

Edit 8. 11. 2008: Upravil jsem soubor s češtinou. Updated language file.

Edited 2 time(s). Last edit at 11/08/2008 01:36PM by paranid.
Attachments:
open | download - czech.zip (11.2 KB)
Re: Language: Czech
July 05, 2008 07:17AM
Diky. Skoda jen, ze cestinu nekdo uz ze serveru smazal :-( Mohl bys ji prosim opet nekam nahrat? Diky

File was deleted :(
July 09, 2008 06:33AM
Teď jsem to zkoušel a stáhnout to šlo :-/

[www.phorum.org]
July 22, 2008 01:43PM
Díky za překlad. Mám jeden dotaz, stáhl jsem si verzi 5.2.7, překlad se zobrazuje správně, ale příspěvky jsou špatně kódovány. Je nějaká rada jak rozjet i příspěvky se správným kódováním?

Děkuji za pomoc.
August 22, 2008 09:33AM
Tried it with an installation of Phorum 5.2.8 - the forum front page does not load at all - blank page apears.
But it works fine on my 5.2.7 installation!
Other translations i've tried work on the fresh 5.2.8 install but not this one! What could be wrong?

Edited 1 time(s). Last edit at 08/22/2008 09:41AM by exonie.
August 22, 2008 11:17AM
phew, solved
after turning on my php error reporting i got this:
Parse error: syntax error, unexpected T_DOUBLE_ARROW, expecting ')' in path_to_phorum\mods\bbcode\lang\czech-utf8.php on line 13

It turns out that when your language file has the same name as some of bbcode's lang files it loads the corresponding bbcode language file. And it obviously has a syntax error - a single unneeded comma as it turns out. The 5.2.7 bbcode file is OK hence the lack of error!

i guess i have to report this as bug.. doh

if you are using 5.2.8 rename your file - it should not be called czech-utf8.php or better remove the first comma on line 13 in mods\bbcode\lang\czech-utf8.php
August 22, 2008 03:46PM
Ahr, that's kind of stupid. I guess we should test the syntax of contributed language files. I fixed the issue in our code repository. The next stable version will have the fix included. Thanks for the report!

Maurice Makaay
Phorum Development Team
my blog linkedin profile secret sauce
September 04, 2008 10:20AM
pmac
Mám jeden dotaz, stáhl jsem si verzi 5.2.7, překlad se zobrazuje správně, ale příspěvky jsou špatně kódovány. Je nějaká rada jak rozjet i příspěvky se správným kódováním?

Nejspíš bude problém s MySQL databází. MySQL moc nerozumím, ale mohlo by pomoci v souboru {phorum}\include\db\config.php nastavit v poli $PHORUM['DBCONFIG'] položku 'charset' => 'utf8' na stejnou hodnotu, jakou má Default character set databáze phora (nejspíše to bude latin1). Nebo spíš mít databázi v utf8 :-)

Pokud někdo nerozumněl tomu předešlému, tak v souboru {phorum}\mods\bbcode\lang\czech-utf8.php (se kterým nemám nic společného) je chyba v php syntaxi na řádku 13, kde je třeba smazat tu červenou čárku:

'url',          => 'Vložit odkaz',

Jelikož je vytýkán nesprávný název souboru, přikládám funkční (opět kódování UTF-8).
November 15, 2008 11:32AM
Cafte poradite mi ako aktivovat Cestinu?
Ponuka mi v nastaveni len anglinu...som presiel cele nastavenie.. aspon dufam :)
Dik

pise mi toto:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\wamp\www\phorum\mods\editor_tools\editor_tools.php on line 396

Edited 2 time(s). Last edit at 11/15/2008 12:17PM by fesi.
November 25, 2008 11:39AM
Soubor czech.php se nainstaluje do {phorum}\include\lang\czech.php. Pak se aktivuje v nastavení phora, nebo u uživatele v Ovládacím centru (Control Center) - Nastavení fóra (Forum Settings).

Tu chybu se mi na čisté instalaci nepodařilo zopakovat - Testovací phorum. Kdyžtak zkuste tento soubor, který jsem sem dával původně (jsou tam zakomentovány změny obsažené v zipu v prvním příspěvku).
Attachments:
open | download - czech.php (36.8 KB)
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login